Dietisten

Voedingsdeskundigen

Lieze Maes

Een nieuwe kijk op voeding!

"Wil je enkele kilo's kwijt". "Heb je vragen rond gezonde voeding". "Wil je kind geen groenten eten". "Heb je om medische redenen een aangepaste voeding nodig". "Wat eet je best als je zwanger bent".

Dit zijn slechts enkele situaties waarbij je beroep kan doen op een diëtiste.

Als erkende diëtiste door het RIZIV neem ik graag mijn tijd om te luisteren naar uw persoonlijke situatie.

In de praktijk ga ik samen met kinderen en volwassenen op zoek naar verandering in hun levensstijl en eetgedrag. We bekijken samen welke doelen haalbaar zijn en zo werken we stap per stap naar een gezond eetgedrag op maat.

Door de ervaring als klinische diëtiste, kan u rekenen op betrouwbaar en gericht (preventief) voedingsadvies op maat voor bepaalde aandoeningen en ziekten.

De voorbije jaren heb ik een aantal bijscholingen gevolgd rond kindervoeding en kinderdiëtetiek. Momenteel ben ik me aan het verdiepen in de materie van voedselallergieën en intoleranties.

Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen.

Specifieke specialisatie in kinderen: selectieve eters, kinderen/jongeren met een ongezond eetpatroon, overgewicht, ondergewicht, voedselallergieën en intoleranties.

Wil je graag meer informatie dan kan je terecht op mijn website: www.liezemaes.be

Voor het maken van een afspraak kan dit via de link hieronder, via mail (info@liezemaes.be) of via 0473/660266.

Deborah Vertessen

Hallo, ik ben Deborah Vertessen. Ik werk sinds 2014 in de praktijk als zelfstandige diëtiste en diabeteseducator. Je kan bij mij terecht voor verschillende problemen: overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes, coeliakie, lactose-intolerantie, een eiwitdieet,…

Tijdens het eerste gesprek bespreken we je huidige voedingsgewoonten en krijg je een startschema met concrete richtlijnen en een eetdagboekje mee naar huis. Nadien krijg je een uitgebreid persoonlijk opgemaakt dagschema met variatiemogelijkheden, vele recepten, tips,… Ik streef naar een voedingspatroon dat toepasbaar is op lange termijn om het jojo-effect te vermijden.

Ik ben een erkend diëtiste bij het RIZIV. Dit houdt in dat je via de mutualiteit recht hebt op een gedeeltelijke terugbetaling.

Heb je interesse om bij mij te starten? Neem dan contact op via de link hieronder of via mijn website www.dietiste-vertessen.be of via 0472/419261.

Contact & Maak een afspraak

Deborah Vertessen